Mevr. J. Kruisselbrink & Mevr. M. Reus
 menu 

Huisarts

  • Afspraak: U kunt voor een afspraak de praktijk bellen op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur. 

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om een zo goed mogelijke inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw klachten.

In geval van spoed kunt u altijd dezelfde dag terecht.

Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag van 09.00 tot 10.30 uur en van 14.00 tot 16.00 uur. Op maandag, dinsdag en vrijdag heeft dokter Kruisselbrink spreekuur Dokter Negenborn, onze vaste waarnemend huisarts heeft spreekuur op maandag, woensdag (zolang dokter Reus afwezig is) en donderdag. Natuurlijk kunt u aangeven bij welke dokter u graag een afspraak wilt.

Meer tijd: Heeft u meerdere klachten of vragen? Geeft u dit dan aan bij het maken van de afspraak zodat we er rekening mee kunnen houden in onze agenda.

  • Telefonisch spreekuur: iedere werkdag dag tussen 11.00 en 12.00 uur.

In principe houdt dokter Kruisselbrink telefonisch spreekuur op maandag en vrijdag, dokter Negenborn (waarnemer dokter Reus) op woensdag en donderdag. Dokter Radder (aios) op dinsdag.

  • E-consult. Om een e-consult in te dienen logt u in op ons webportaal middels uw persoonlijke account. U krijgt antwoord van de zorgverlener binnen twee tot vijf werkdagen.
  • Visite: Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. 

Voor de organisatie is het het prettigst als u ons voor een visite-aanvraag dezelfde dag voor 11.00 uur belt. De assistente beoordeelt, samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt.