Huisarts

U kunt voor een afspraak de praktijk bellen op werkdagen tussen 08.00 en 16.30 uur.
Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om een zo goed mogelijke inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw klachten.
In geval van spoed kunt u altijd dezelfde dag terecht.

In verband met Corona-virus is er beperkt spreekuur op de praktijk, kijk voor meer informatie op de website bij 'actueel' / Het spreekuur in aangepaste vorm

Meer tijd: Heeft u meerdere klachten of vragen? Geeft u dit dan aan bij het maken van de afspraak zodat we er rekening mee kunnen houden in onze agenda.

  • Huisartsenspreekuur: iedere werkdag van 08.15 tot 10.30 uur en van 14.00 tot 16.00 uur. Dit is op afspraak! We hebben  geen inloopspreekuur
    Op dinsdag en donderdag heeft dokter Kruisselbrink spreekuur.  Dokter Radder, onze vaste waarnemend huisarts heeft spreekuur op maandag, woensdag en donderdag. Dr. Krausz, vaste waarneemster, heeft spreekuur op vrijdag.  Natuurlijk kunt u aangeven bij welke dokter u graag een afspraak wilt. Wij hanteren een 15-minutenconsult.
  • Telefonisch spreekuur: iedere werkdag dag tussen 11.00 en 12.00 uur.
  • In principe houdt dokter Kruisselbrink telefonisch spreekuur op dinsdag en donderdag, dokter Radder maandag en woensdag, dr. Krausz op vrijdag.
  • E-consult: Om een e-consult in te dienen logt u in op ons webportaal middels uw persoonlijke account. U krijgt antwoord van de zorgverlener binnen twee tot vijf werkdagen.
  • Visite: Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. 
    Voor de organisatie is het het prettigst als u ons voor een visite-aanvraag dezelfde dag voor 11.00 uur belt. De assistente beoordeelt, samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt.