Het is weer voorzichtig mogelijk: meer niet-corona-zorg.

De ziekenhuizen in Amsterdam gaan weer meer niet-corona-zorg leveren.
Dat betekent dat ook de praktijk weer meer patiënten kan gaan zien!
Dit blijft wel onder bepaalde voorwaarden gebeuren om ons aller veiligheid te garanderen.
U kunt ons helpen!

Nog steeds geldt: kom niet naar de praktijk toe, zonder voorafgaand contact.
Bel ons of zoek contact via e-mail, dan kijken we samen wat de beste oplossing is.

Zoals u gewend bent, zal de assistente u vragen stellen. Zo weet zij welke zorg op dat moment het beste bij u past, bijvoorbeeld een advies via de telefoon, via beeldbellen, via e-mail of een afspraak met de huisarts op de praktijk of bij u thuis. Of soms hulp van een andere zorgverlener.
Om de patiëntenstromen goed te kunnen scheiden, zal zij u extra vragen stellen.

Als blijkt dat u toch moet komen, dan willen wij niet dat u dichtbij iemand komt die (mogelijk) corona heeft. Het inloop-spreekuur blijft daarom gestaakt. De geplande afspraken duren maximaal 15 minuten, zodat de volgende patiënt niet onnodig hoeft te wachten.
We spreiden de afspraken zodat maximaal drie mensen tegelijk in de wachtkamer zitten.  Het is dan ook van belang dat u alleen de praktijk binnen komt, tenzij dit echt niet anders kan.
Patiënten met klachten passend bij een virusinfectie worden op een speciaal spreekuur gezien op andere tijden, met extra beschermingsmaatregelen.
Ook als de huisarts naar u toe moet komen neemt zij maatregelen om de kans op besmetting zo gering mogelijk te laten zijn.

Een aantal van u heeft u regelmatig begeleiding en controle nodig van uw huisarts of praktijkondersteuner. Bijvoorbeeld als u diabetes of een longziekte heeft. Door corona worden veel afspraken uitgesteld. Uw huisarts zal samen met de praktijkondersteuner bekijken hoe u toch zoveel mogelijk de zorg kunt krijgen die u nodig heeft. Wij gebruiken nu veelal de telefoon, videobellen en internet.

Dus, ook tijdens de corona-tijd geldt:
Maak u zich zorgen over uw gezondheid? Heeft u klachten? Kijk op Thuisarts.nl of en wat u hier zelf aan kunt doen
Zoek contact met ons als dit het probleem niet oplost.
BEL of Email ons eerst.
Alleen met een afspraak kunnen we u veilig helpen. De deur is op slot voor mensen zonder afspraak.
Samen iedereen gezond!